Известие

Collapse
No announcement yet.

колата ми вибрира като стои на място

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

да и при мене се чува това лекото съскане ама иначе колата си върви много яко. за това с притрисането си прав колега и при мен го има през 2-3 секунди. ама да ти кажа истината е в думите на колегата Колев просто май ии няма нищо на колата нито на моята нито на твоята просто искаме да се занимаване с нещо хахаха
    ама аз си мисля че при мене свещите са си за смяна и сега съм харесал едни Бош Супел Плюс и ще взема такива. електродите били от никелова сплав и много здрави ще ги видим пък и поне знам от къде да си взема истински продукти на Бош.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

---
      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:39.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        това с парата може да е съскане и да смуче въздух отнякъде или скоро не се е повреждала и се чудиш с кво да се занимаваш
        Не може,а е точно това.Аз залагам на маркучето в предния край!

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 23:00 ----------

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
        да и при мене се чува това лекото съскане ама иначе колата си върви много яко. за това с притрисането си прав колега и при мен го има през 2-3 секунди. ама да ти кажа истината е в думите на колегата Колев просто май ии няма нищо на колата нито на моята нито на твоята просто искаме да се занимаване с нещо хахаха
        ама аз си мисля че при мене свещите са си за смяна и сега съм харесал едни Бош Супел Плюс и ще взема такива. електродите били от никелова сплав и много здрави ще ги видим пък и поне знам от къде да си взема истински продукти на Бош.
        Бош супеЛ плюс са си точно такива.Липсва им "Р"-то .За нашите мотори са Голден Лоджи 25 Н или Денсо.Всичко останало,дори и НЖК са компромиси.Ако чуваш съскане си поогледай вакуумите.Писах по горе!
        Успех!
        П„П Това със супел ми дойде,като закачка, много на място.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение

Бош супеЛ плюс са си точно такива.Липсва им "Р"-то .За нашите мотори са Голден Лоджи 25 Н или Денсо.Всичко останало,дори и НЖК са компромиси.Ако чуваш съскане си поогледай вакуумите.Писах по горе!
          Успех!
          П„П Това със супел ми дойде,като закачка, много на място.
          аз чак сега забелязах какво съм написал
          а аз за Голден Лодж съм чувал се са най-добрите за боксер обаче никъде не ги намерих. миналата година бех поръчал на едно гадже да ми вземе от Италия че тя учи там ама....ясно ти е мацка как ще се оправи с магазин за авточасти и запалителни свещи за Алфа така че ако кажеш къде ги има ще намина да си закупя и то още утре
          In God we trust, all others pay cash.
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Първите 2-3 минути боксера си тресе и няма тяга дори.Понякога прекъсва ако тръгнеш веднага.А на колегата по-горе тампон на двигателя не е само при включване на скоростите се усеща имал съм такъв проблем.Явно е свещи 4 полюсни са хубави но скъпички Магнет марели.
            Alfa 146 1.6 boxer 96g

Comment

[QUOTE=mordohy;542889]Не може,а е точно това.Аз залагам на маркучето в предния край!

Кое маркуче, колега, кажи да погледна?
              Днес пак до слушах, някъдеж ляжата част на джигателя се чува(като си с/у колата)

Golden lodge може да се купи в Александър ауто на бул. Васил Левски
              Колата дойде от Италия с BERU ultraX (пазя си ги, защото разлика не се усети нито в разхода нито в работата на двг)
              146 1.3 боксер 1996г.
              156 SW 1.9 JTD 8V 2002

Comment

Започни методично да оглеждаш колектора.Проследи всеки маркуч,който влиза в него.Дори и да ти изглежда здрав го размърдай.Така ще разбереш дали не се е скусал или продупчил.С друго не мога да ти помогна така от разстояние.
                Успех!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

моята препоръка е да видиш свещи,кабели и горивото,покараи я малко с 100 октана да изчисти,но са ми казвали когато неще да пали,трудно пали,пали на няколко цилиндара и като загрее се оправя са свещи....
                  sigpic
                  АЛФА РОМЕО 145

Comment

[QUOTE=markoff;543204]
                    Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение

Кое маркуче, колега, кажи да погледна?
                    Днес пак до слушах, някъдеж ляжата част на джигателя се чува(като си с/у колата)

Golden lodge може да се купи в Александър ауто на бул. Васил Левски
                    Колата дойде от Италия с BERU ultraX (пазя си ги, защото разлика не се усети нито в разхода нито в работата на двг)
                    най вероятно си чукнал някой колектор и ако се е изкривил малко - започва да съска на пресекулки - ако имаш възможност - погледни колекторите и там където има нагар ,знай че е от там
                    alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Working...
                    X